български   русский

Басейни - отговори на често задавани въпроси

Какво точно е Басейни.com?

Басейни.com е официалният сайт на едноименна строителна фирма, която има за предмет на дейност строителство (изграждане от бетон), оборудване, поддръжка и почистване на басейни.

Продавате ли сглобяеми басейни?

Не. Ние сме строителна фирма – строим масивни бетонни басейни. Не продаваме сглобяеми басейни, нямаме на склад сглобяеми басейни, не доставяме сглобяеми басейни.

Продавате ли надуваеми басейни?

Не. Ние сме специализирани в строителството на басейни, не се занимаваме с търговия с надуваеми басейни.

Какви точно басейни строите?

Съществуват различни технологии за изграждане на бетонен басейн, например – чрез бетонна отливка и чрез пръскан бетон. Съществуват различни видове масивни басейни – например басейн със скимери и басейн на преливник. Съществуват различни размери басейни – например олимпийски, полуолимпийски размери и други. Съществуват различни форми басейни, например правоъгълни, кръгли, разчупени и други. Ние владеем всички методи за строителство на басейни и можем да построим всякакъв тип бетонни басейни, във всякаква форма и с всякаква големина. Предимството на бетонните басейни пред сглобяемите и надуваемите е, че, веднъж построени, при подходяща поддръжка могат да бъдат ползвани в течение на много поколения.

Продавате ли оборудване за басейни?

Да. Ако имате готов басейн, но ви липсва оборудване за него, ние можем да ви доставим необходимото оборудване и да го инсталираме, така че да работи правилно и да изпълнява функциите си по пречистване водата на басейна.

За колко време може да построите басейн?

Зависи от големината и формата на басейна, както и от други фактори, но средното време за строителство на един басейн е около 2-3 месеца. Ако е необходимо е възможно този срок да бъде съкратен.

Колко време ще мога да ползвам построеният от вас басейн?

Басейните, които строим, са практически вечни. Но нека да кажем, че ако се поддържа добре, няма да има проблеми с ползването на басейна в течение на 100 години.

Ако вие ми построите басейн, мога ли аз да го поддържам?

Поддръжката на басейна не бива да се подценява в никакъв случай. Например, ако концентрацията на даден химичен препарат, чрез който се поддържа чистотата на водата, е по-висока или по-ниска от необходимото, и в двата случая това може да доведе до здравословни проблеми при ползвателите на басейна. За да се настройва и поддържа правилно оборудването на басейна, за да се изчиства добре басейна, за да се дозират правилно химикалите, за да се зазимява правилно басейна и за много други процедури, са необходими специалисти със съответните знания и оборудване. Ако не разполагате с необходимият опит в поддръжката на басейни и с нужното оборудване, наистина е по-добре да оставите тази работа на професионалисти.

Извършвате ли ремонти на басейни?

Да. Ако басейнът ви е стационарен и има нужда от ремонт, ние можем да го извършим. Бетоновите басейни са много издръжливи, но понякога имат нужда от смята на плочките, възстановяване целостта на бетонната чаша, замяна на развалено оборудване и други. Ние извършваме както леки, козметични ремонти, така и пълни, цялостни ремонти на басейни.

Къде се намирате?

Ние сме базирани в град Бургас (ул. Македония, 81), но строим басейни както в Бургас и околните курорти и селища, така и в други части на Черноморието, а също и във вътрешността на страната. Може веднага да се свържете с нас на GSM 0878202100.