български   русский

Басейни - цени за изграждане, оборудване и поддръжка

евтини басейни, цени Цената на един басейн зависи от множество фактори. Не бива да се забравя, че ние не предлагаме някакви временни надуваеми басейни - ние изграждаме практически вечни масивни бетонни открити и закрити басейни. Всеки етап от изграждането на басейна оказва влияние върху цената му. Върху крайната цена на басейна оказват влияние най-вече следните фактори:
  • размерите на басейна - дължина, ширина, дълбочина;
  • сложността на формата на басейна;
  • облицовката на басейна;
  • видът на пречиствателната система (системата за филтрация на водата) на басейна и отделните части от оборудването на басейна;
  • аксесоарите към басейн.

Влияние върху цената на поддръжката на басейна оказват цените на химикалите за басейни, размерите на басейна и времетраенето на ефективно използване на басейна - например повечето открити басейни се ползват само през летния сезон, а повечето закрити басейни се ползват целогодишно.

Ето защо е фактически невъзможно да обявим цени на басейни изобщо - можем да изчислим само цената на даден конкретен басейн - с конкретни размери, конкретна филтрационна система, разположен на конкретен терен и т.н. Все пак, според наблюденията ни на пазара, нашите цени за построяване на масивни, бетонни басейни и за оборудване на басейни, са едни от най-ниските в България.

За да можем да ви дадем реална цена за изграждането, оборудването и поддръжката на вашия басейн, свържете се с нас на мобилен телефон 0878/202100 или използвайте формата за контакт на страницата Контакт.