български   русский

Басейни.com - Бургас - Кои сме ние?

басейни бургас Ние сме компания, която проектира басейни, извършва строителство на басейни от първата копка до последната плочка, доставя цялото необходимо оборудване за басейни и извършва поддръжка на вече готовите басейни. Името ни е Басейни.com (Басейни-точка-com) ЕООД. Офисът ни се намира в град Бургас - за подробна контактна информация вижте страницата за контакти. Въпреки, че сме базирани в Бургас, ние строим басейни по цялото Черноморие, а също и във вътрешността на страната.

Ние сме специализирани в проектирането, изграждането, оборудването и поддръжката на всички видове стационарни басейни - открити и закрити плувни басейни, басейни с олимпийски размери или по-големи басейни, малки фамилни басейни, външни сауни, СПА-басейни, басейни във всички възможни форми и размери. Ние доставяме всички необходими аксесуари за басейни и цялото необходимо оборудване, нужно за пречистването на водата в басейна и за нормалното функциониране на басейна.

Ние разполагаме с квалифициран екип, който е в състояние да проектира и да построи басейн на какъвто и да е терен. Ние имаме експертни познания за всеки един от етапите на изграждането на един басейн. Всичко това гарантира гладкото и безпроблемно протичане на целия процес по проектирането и строителството на басейна. Басейните, които строим, не само отговарят на всички строителни стандарти, но дори ги превишават. След като басейнът е готов (построен и оборудван), ние ще се ангажираме и с неговата квалифицирана поддръжка.